Aanmelding recreanten toernooien competitie speelgebied Utrecht seizoen 2019 – 2020.

Print Friendly, PDF & Email
Aanmeldingsformulier teams en zaalruimte seizoen 2019-2020 recreanten toernooien competitie speelgebied Utrecht regio West Nevobo.
Aanmelding speelgebied Utrecht seizoen 2016-2017.

Voor de recreanten toernooien competitie van het speelgebied Utrecht voor het seizoen 2019-2020 kan men zich weer aanmelden. Vanaf dit seizoen kan dit alleen nog maar via de Nevobo.
De kosten voor dit seizoen per team zijn €175,-. In een seizoen (september t/m april) zullen er 6 toernooien voor elk team georganiseerd worden. De sporthallen zijn wisselend in en rondom Utrecht. Het aanmeldingsformulier dient voor 1 juni 2019 opgestuurd te worden. In de maand augustus zal het toernooischema bekend zijn. Terugtrekken van een team zonder kosten is dan niet meer mogelijk. Geef duidelijk aan op welke zaterdagen men beslist niet kan of wil spelen. Denk hierbij aan eigen toernooien, feestjes, vakanties en uitstapjes. Op zaterdagen in de schoolvakanties zullen er  zo weinig mogelijk toernooien georganiseerd worden.

Om aan de recreanten toernooien volleybal competitie mee te mogen spelen moet men in het bezit zijn van een door de Nevobo uitgegeven spelerskaart. Is men lid van een volleybalvereniging dan zorgt deze vereniging ervoor dat je in het bezit komt van een spelerskaart. Men kan ook als vriendenclub, bedrijfsvereniging of burenclub individueel een spelerskaart aanvragen bij de Nevobo. De kosten zijn €12,50 per spelerskaart. Klik op deze link om een spelerskaart bij de Nevobo aan te vragen.

Klik hier voor het aanmelden van teams via de Nevobo site

Klik hier voor het aanmelden van zaalruimte via de Nevobo site

Zijn er vragen op- en/of aanmerkingen vul onderstaand contactformulier in.

2 Reacties

 1. janneke

  wanneer zal het nieuwe schema van 2018-2019 op de site staan?

  Reageren
  1. jht (Auteur bericht)

   Het concept toernooischema zal begin juli op de site staan.

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.