PBF Volleybal Competitie

Print Friendly, PDF & Email
PBF Volleybal Competitie

Zin om recreatief te volleyballen in Eindhoven?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een recreatieve volleybalvereniging met momenteel 12 teams. We spelen elke dinsdagavond tussen 18:30 en 21:00, trainen van 21:00 tot 22:30. En het sportcafé is de gelegenheid om gezellig wat te drinken en te kletsen. Je vindt ons in het zuidoosten van Eindhoven in sporthal Tivoli.

Kom gerust eens kijken, alleen, met vrienden, buren, familie, collega’s of met een heel team. Vraag naar één van de bestuursleden Jeroen, Ben, Ton of Onno. We ontvangen je graag.

Het seizoen 2019-2020 loopt van 27 augustus 2019 tot en met 12 mei 2020. De eerste 3 dinsdagavonden zijn om weer even te wennen. De PBF Volleybal Competitie begint op 17 september 2019. De laatste dinsdagavond voor Kerst spelen we het PBF Volleybal Mix Toernooi. De wedstrijden voor het PBF Volleybal Beker Toernooi worden op 3 avonden verdeeld over het seizoen gespeeld. De laatste speelavond van het seizoen spelen we ook nog de altijd spannende PBF Volleybal Cup Night, gevolgd door de prijsuitreiking in het Sportcafé. We sluiten zoals gewoonlijk het seizoen af met een leuk feest.