Recreatievolleybal in Nederland

Print Friendly, PDF & Email
Recreatievolleybal in Nederland wordt in vele vormen aangeboden.

logo nevoboGeorganiseerd door de Nevobo maar ook buiten de Nevobo om wordt er in Nederland veel recreatief volleybal aangeboden.

Recreatievolleybal in Nederland wordt ongeveer door een kwart van de leden van de Nederlandse Volleybal Bond gespeelt. Klik hier voor meer recreatievolleybal aangeboden door de Nevobo.

Buiten de Nevobo om wordt er in Nederland op vele manieren recreatief volleybal aangeboden. Hier kan men kiezen tussen toernooi vorm en competitie vorm. Ook vele bedrijven volleybalcompetities zijn actief.

recreatievolleybal in Nederland

recreatievolleybal in Nederland

Heb je ooit gevolleybald en kriebelt het weer, kom eens langs, stap naar binnen bij een van de vele aanbieders van recreatievolleybal en doe een paar keer mee. Recreanten snappen pas ECHT waar het om draait bij dat heerlijke spelletje. Gewoon één keertje in de week, anderhalf uur, heerlijk een balletje spelen met een paar volleybalvrienden en vriendinnen. Geen gezucht en gekreun omdat het niet wil lukken, maar veel lol maken en lachen. Recreatievolleybal doe je puur voor je plezier. Bewegen is vanzelfsprekend belangrijk. Klik hier voor de vele recreanten volleybal aanbieders.