Mededelingen speelgebied Utrecht seizoen 2019-2020.

Print Friendly, PDF & Email
logo 40 jaar recreatievolleybal speelgebied Utrecht

18 augustus 2019 Helaas zijn er weer een aantal aanpassingen bij de dames B poule. Dit betreft alleen de laatste drie toernooien. Er is nu wel een betere verdeling gekomen.

16 augustus 2019 Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd in de wedstrijdprogramma’s. Vooral bij de dames zijn er meerdere aanpassingen gedaan. Kijk zelf goed wat er veranderd is.
Er kan zich nog steeds een heren team aanmelden voor de C poule.

2 augustus 2019 Alle poule indelingen, toernooischema’s, en wedstrijdschema’s staan nu voor alle poules op de site. Er kan zich nog steeds een heren team voor de C poule aanmelden. Doe dit via het onderstaande contactformulier.

1 juli 2019 VC Houten uit de C poule heren heeft zich terug getrokken. Voor een juiste poule indeling zijn wij nu op zoek naar een heren team die in de C poule zou willen meespelen. Gaarne reageren via het contactformulier.

26 juni 2019 De voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020 zijn weer opgestart. Binnenkort zal de poule indeling bekend zijn en op deze website vermeld worden. Daarna zal het concept toernooischema bekend gemaakt gaan worden. Hebben jullie daar op- en/of aanmerkingen over laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Enkele kleine aanpassingen zullen nog mogelijk zijn.

17 april 2019 Alle eindtoernooien zijn gespeeld. De kampioenen zijn bekend en ook de teams die gaan promoveren en degraderen. Kijk zelf bij de standen en uitslagen. Deze zijn nu allemaal bijgewerkt.
Dit betekent tevens het einde van het seizoen 2018-2019.
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn ook alweer opgestart. Jullie kunnen jullie teams weer opgeven en ook het beschikbaar stellen van zaalruimte voor het nieuwe seizoen 2019-2020 via deze link.
Na 32 jaar het wedstrijdsecretariaat van het speelgebied Utrecht te mogen voeren neem ik nu afscheid. Het aankomende seizoen zal ik, op de achtergrond, de twee nieuwe wedstrijdsecretarissen nog ondersteunen,. In april 2020 zal ik definitief afscheid nemen. Ook de Nevobo gaat een aantal taken overnemen. Als eerste het aanmelden van teams en het beschikbaar stellen van zaalruimte loopt het komende seizoen al via de Nevobo. In de loop van het seizoen 2020-2021 zullen ook alle andere gegevens, zoals de toernooischema’s, wedstrijdschema’s, wedstrijdprogramma’s, standen en uitslagen via de Nevobo website te zien zijn. Hierna stopt www.recreatievolleybal.nl dan met het publiceren van de gegevens van het speelgebied Utrecht.
De domeinnaam recreatievolleybal.nl zal te koop worden aangeboden aan de hoogst biedende. Interesse??? Neem hiervoor contact met mij op via het contact formulier.
Ik wens jullie een hele fijne vakantie en hopelijk zien we elkaar volgend seizoen weer in een van de sporthallen.

Contactformulier speelgebied Utrecht

haanderik
sponsor van recreatievolleybal.nl
logo recreatievolleybal.nl
een andere kijk op volleybal