Mededelingen speelgebied Utrecht

Print Friendly, PDF & Email
Mededelingen speelgebied Utrecht seizoen 2018-2019.

logo 40 jaar recreatievolleybal speelgebied Utrecht

21 september 2018  Alle wedstrijdprogramma’s voor de eerste ronde staan nu op de site. Zaterdag 29 september worden de eerste toernooien weer gespeeld in IJsselstein, Kamerik en Cothen. Heel veel succes gewenst.

Tijdens het NRK 2018 hebben de teams vanuit het speelgebied Utrecht goed gepresteerd. Bij de dames is VV Utrecht 1 kampioen geworden terwijl VV Utrecht 2 4e is geworden en OKV 9e. Bij de mixed is Taurus 2e geworden, VV Utrecht 6e. Bij de heren is Tovo 4e geworden en RVN 5e. Alle teams gefeliciteerd.

10 september 2018  Er wordt weer een spelregelcafe voor recreanten in sporthal Lunetten Utrecht georganiseerd waar de spelregels in woord en beeld worden uitgelegd. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie.

4 september 2018  Het seizoen 2018-2019 gaat binnenkort weer beginnen. Aankomende zaterdag 8 september zal, in het sportcomplex Olympos te Utrecht, het NRK 2018 worden gespeeld. Hier zullen de recreanten kampioenen uit alle regio’s van het afgelopen seizoen aantreden. Vanuit het speelgebied Utrecht zijn dat VV Utrecht, SV Tovo ”67, RVN, Limes 5, OKV ’71 5 en Taurus 1. Heel veel succes gewenst en ik hoor graag jullie bevindingen door middel van foto’s en een bericht. Klik hier voor meer informatie.

De wedstrijdprogramma’s van september staan op de site en kunnen gedownload worden. Zijn er opmerkingen dan hoor ik dat graag. De start zal zijn op 29 september in Cothen, Kamerik en IJsselstein.

17 juli 2018 De poule indelingen en de toernooischema’s staan nu als CONCEPT op de site. Kleine wijzigingen zijn nog mogelijk. Ik heb zoveel mogelijk aan jullie vele wensen kunnen voldoen. Echter dit is niet voor iedereen gelukt. Ik wil jullie dringend verzoeken om zelf voor een oplossing te zorgen. Hebben jullie verder nog op en/of aanmerkingen op de toernooischema’s laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten.

16 juni 2018  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer opgestart. Voor het NRK 2018,  8 september 2018 in sportcomplex Olympos te Utrecht zijn de volgende teams opgegeven: dames Limes 5, O.K.V. ’71 5 en als reserve VV Utrecht , heren SV Tovo en R.V.N. 1 en bij de mixed Taurus 1 en VV Utrecht 1. Aan de contactpersonen van deze teams heb ik een aanmeldingsformulier gestuurd.

De poule indeling voor het nieuwe seizoen zal binnenkort op de site te zien zijn. Het aantal teams zal gelijk blijven. Er hebben zich drie nieuwe verenigingen aangemeld. Bij de heren Vridos uit Giessenburg en bij de mixed Expats uit Vleuten en Snacksappeal uit Utrecht.

haanderik

sponsor van recreatievolleybal.nl

Naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Onderwerp

bericht

logo recreatievolleybal.nl

een andere kijk op volleybal