Mededelingen speelgebied Utrecht

Print Friendly, PDF & Email

 

Horizon Natuurvoeding

Horizon Natuurvoeding

Mededelingen speelgebied Utrecht seizoen 2018-2019.

17 juli 2018 De poule indelingen en de toernooischema’s staan nu als CONCEPT op de site. Kleine wijzigingen zijn nog mogelijk. Ik heb zoveel mogelijk aan jullie vele wensen kunnen voldoen. Echter dit is niet voor iedereen gelukt. Ik wil jullie dringend verzoeken om zelf voor een oplossing te zorgen. Hebben jullie verder nog op en/of aanmerkingen op de toernooischema’s laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten.

16 juni 2018  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer opgestart. Voor het NRK 2018,  8 september 2018 in sportcomplex Olympos te Utrecht zijn de volgende teams opgegeven: dames Limes 5, O.K.V. ’71 5 en als reserve VV Utrecht , heren SV Tovo en R.V.N. 1 en bij de mixed Taurus 1 en VV Utrecht 1. Aan de contactpersonen van deze teams heb ik een aanmeldingsformulier gestuurd.

De poule indeling voor het nieuwe seizoen zal binnenkort op de site te zien zijn. Het aantal teams zal gelijk blijven. Er hebben zich drie nieuwe verenigingen aangemeld. Bij de heren Vridos uit Giessenburg en bij de mixed Expats uit Vleuten en Snacksappeal uit Utrecht.

haanderik

sponsor van recreatievolleybal.nl

Naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Onderwerp

bericht

 

logo recreatievolleybal.nl

een andere kijk op volleybal