VRC Boxmeer

Print Friendly, PDF & Email
Volleybal Recreanten Competitie Boxmeer.
logo VCR Boxmeer

link naar de website van VCR Boxmeer

Meer dan 100 teams!

Het doet het bestuur wel genoegen dat er ook dit jaar weer meer dan honderd teams voor de competitie hebben ingeschreven. We starten de competitie op 14 september met 102 teams: 58 damesteams, 29 herenteams en 15 mixteams. Daarmee blijft de verdeling van mannen- en vrouwenteams in evenwicht. Jammer is dat we dit seizoen afscheid hebben moeten nemen van de teams van AV Flash uit Arcen en Centrum-Zuid uit Gennep. De Algemene Ledenvergadering is op donderdag 3 september a.s. Komt allen!

Locaties: Oeffelt en Merlet

We spelen dit jaar, net zoals het afgelopen seizoen, op de welbekende locaties: het Merlet-college in Cuijk en sporthal de Meercamp in Oeffelt. In hoeverre dat in de toekomst zo zal blijven, zal mede afhangen van de ontwikkelingen rond de nieuwbouw van Merlet. Het bestuur houdt die ontwikkelingen nauwlettend in het oog!

Speelschema

De eerste wedstrijden van dit seizoen worden gespeeld op maandag 14 september 2015. Het bestuur is er ook dit jaar weer in geslaagd de competitie zo in te richten, dat er tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie geen wedstrijden zijn. Dan kan iedereen even een time-out nemen om op krachten te komen. De eerste helft van de competitie loopt t/m 17 december 2015 en de tweede helft van 4 januari t/m 20 april 2016.

Voor speelschema, uitslagen en standen ga naar de website van VCR Boxmeer.