Duivense Recreanten Volleyballers

Print Friendly, PDF & Email
Duivense Recreanten Volleyballers DuReVo

 Voor wie is DuReVo? DuReVo is voor iedereen vanaf 18 jaar die recreatief wil volleyballen. Dat wil zeggen, niet in competitieverband (dus geen wedstrijdverplichtingen) maar lekker ballen. Meedoen, sociale contacten, plezier hebben en ook nog af en toe wat leren, daar staat DuReVo voor en dat één keer in de week.

Heb je ooit gevolleybald en kriebelt het weer, kom eens langs, stap naar binnen en doe een paar keer mee. Recreanten snappen pas ECHT waar het om draait bij dat heerlijke spelletje. Gewoon één keertje in de week, anderhalf uur, heerlijk een balletje spelen met een paar volleybalvrienden en vriendinnen. Geen gezucht en gekreun omdat het niet wil lukken, maar veel lol maken en lachen. Recreantenvolleybal doe je puur voor je plezier.

logo durevo

klik hier voor de website van DuReVo

Bewegen is vanzelfsprekend belangrijk. We hebben een ervaren trainer en de speelavond ziet er dan ook als volgt uit: een warming-up van 10 minuten dan wat speciale volleybaloefeningen om ons “niveau” op peil te houden zodat de bal een richting opgaat welke we bedacht hadden en dan de rest lekker spelen. We zijn begonnen met 15 leden en inmiddels gegroeid naar een ledenaantal van 38. Elke speelavond zijn er wel 20 tot 24 leden (dames en heren door elkaar) aanwezig en kunnen we op 2 velden met 4 teams tegen elkaar spelen. We kunnen er altijd nog wel een paar enthousiastelingen bij gebruiken. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen via onze website www.durevo.nl