ORV Breda

Print Friendly, PDF & Email
Allereerst: wat is O.R.V. Breda?

Het Onafhankelijk Recreatief Volleyball Breda is een officiƫle vereniging, die tot doel heeft alle belangstellenden, zowel individueel als in teamverband, de gelegenheid te geven recreatief volleybal te spelen. Dit doel proberen we te bereiken door het organiseren van een jaarlijkse competitie tussen teams die volkomen willekeurig ooit gevormd zijn. Dat klinkt natuurlijk tegenstrijdig ? competitie en recreatie ? maar deze competitie heeft uitsluitend tot doel de sport te (doen) bedrijven, om de sport: een van de weinige moderne competities waarbij het spel belangrijker is dan de knikkers, en waar meedoen belangrijker is dan winnen!

ORV Breda

klik hier voor de website van ORV Breda

Hoe lang bestaat O.R.V. Breda?

Het O.R.V. Breda bestaat sinds 1972. De vereniging is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Breda. Zoals het er nu voor staat is de vereniging jonger en springlevendiger dan ooit!
Vanaf het begin heeft het O.R.V. een gestage groei van leden gehad: momenteel spelen er 96 teams, dus ongeveer 600 leden, in onze competitie. Alle werkzaamheden voor het O.R.V. worden door vrijwilligers verricht, al sinds de oprichting!

Wie spelen er in de O.R.V. competitie?

Jong en oud, dik en dun, blank en zwart, vriend en vijand, iedereen die het leuk vindt om recreatief te spelen kom je tegen in onze competitie. Veel teams van vrienden, kennissen, familieleden etc hebben zich in de loop der tijd gevormd en aangemeld; weinigen daarvan hebben zich ooit teruggetrokken. Ook is de O.R.V. competitie een welkom alternatief gebleken voor spelers en speelsters, die na jarenlang echte competitie, aktief willen blijven spelen, maar in recreatie-verband.

Hoe kom je in de O.R.V. competitie terecht?

Er zijn twee methoden om te kunnen deelnemen. Als je reeds in een team speelt, dat zich graag als team wil aanmelden, is een telefoontje of e-mail naar de wedstrijdleiding voldoende. Deze zorgt dan dat je team wordt uitgenodigd voor de jaarvergadering van het O.R.V., waar je je officieel kunt aanmelden voor de eerstvolgende competitie. Als je nog niet bij een team speelt, maar wil gaan deelnemen, meld je dan bij onze leden administratie; deze is vaak op de hoogte van verenigingen of teams waar nog spelers of speelsters worden gezocht, en kan dan voor doorverwijzing zorgen.

Tot slot: klik hier voor een bezoek aan onze website

Op onze site vind je adressen van bestuursleden, wetenswaardigheden en niet te vergeten de zo actueel mogelijke standenlijsten van de verschillende klassen waarin de competitie wordt gespeeld. Aarzel niet om vragen en opmerkingen aan ons te sturen of door te bellen; de e-mailadressen en telefoonnummers zijn vermeld. Wij wensen alle bezoekers van onze site, een sportief en indien mogelijk een recreatief volleyballend bestaan toe!