PBF Volleybal

Print Friendly, PDF & Email

Zin om recreatief te volleyballen in Eindhoven?

                                         

Zin om recreatief te volleyballen in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een recreatieve volleybalvereniging met zo’n 12 tot 14 teams. We spelen elke dinsdagavond tussen 18:30 en 21:00, trainen van 21:00 tot 22:30.
En het sportcafé is de gelegenheid om gezellig wat te drinken en te kletsen. Je vindt ons in het zuidoosten van Eindhoven in sporthal Tivoli.
Kom gerust eens kijken, alleen, met vrienden, buren, familie, collega’s of met een heel team. Vraag naar één van de bestuursleden Jeroen, Ben, Ton of Onno – namen staan op de rug van de groene sportshirts. We ontvangen je graag.
Ons volleybalseizoen begint de eerste dinsdag na de zomervakantie regio zuid tot midden mei van het jaar erop. De eerste 3 dinsdagavonden zijn om weer even te wennen. Op de 2e dinsdag is het Open Avond, dus nóg laagdrempeliger dan normaal om kennis te maken met onze vereniging, te kijken of het iets voor jou is.
Bij PBF Volleybal spelen we elk seizoen een interne competitie, een bekertoernooi, net voor Kerst een ludiek mix toernooi en op de laatste speelavond de Cup Night.
We eindigen het seizoen met een leuk feest.