Toernooi en wedstrijd schema speelgebied Utrecht

Print Friendly, PDF & Email

In augustus 2020 zal deze website www.recreatievolleybal.nl stoppen met het weergeven van informatie over recreatief volleybal in Nederland. De domeinnaam recreatievolleybal.nl is dan te koop. Heeft U interesse laat het mij weten via info@haanderik.nl

Alle gegevens over de recreanten toernooien competitie van het speelgebied Utrecht zullen overgezet worden naar de website van de Nevobo. Wanneer deze daar zichtbaar zijn is nog niet bekend. Hou de mededelingen in de gaten.

Toernooi en wedstrijd schema speelgebied Utrecht
Wedstrijdschema’s speelgebied Utrecht seizoen 2019-2020.

26 juni 2019 De wedstrijdprogramma’s voor het seizoen 2019-2020 komen binnenkort op deze site.

wedstrijdschema dames Awedstrijdschema heren Awedstrijdschema mixed A
wedstrijdschema dames Bwedstrijdschema heren Bwedstrijdschema mixed B
wedstrijdschema dames Cwedstrijdschema heren Cwedstrijdschema mixed C
wedstrijdschema dames Dwedstrijdschema mixed D
nooi en wedstrijd schema speelgebied Utrecht

Klik op de datum om het wedstrijdschema van die dag als een pdf uit te kunnen printen. Als er iets niet klopt dan gaarne een bericht via onderstaand contactformulier.

Afmelden voor een toernooi dient vermeden te worden. Indien er binnen de eigen vereniging geen vervanging mogelijk is dient men een week van te voren, uiterlijk op maandag voor de toernooi dag, dit te melden. Ik kan dan nog een alternatief programma maken waardoor de wachttijd tussen de wedstrijden voor de andere teams niet te lang wordt. Bij op tijd afmelding verliest men alle sets met 25-0. Bij te laat afmelden of helemaal geen afmelding dan verliest men alle sets met 25-0 en -16 wedstrijdpunten. Zie hiervoor ook de richtlijnen van het speelgebied Utrecht.

Kijk ook regelmatig naar de mededelingen voor veranderingen in de aanvangstijd, datum en sporthal. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Lever de geldige spelerskaarten aan het begin van het toernooi in bij de wedstrijdleiding. Vergeet de spelerskaarten na afloop van het toernooi niet om weer mee te nemen.

TOERNOOISCHEMA’S speelgebied Utrecht seizoen 2019-2020.
toernooischema Damestoernooischema Herentoernooischema Mixed
foto Vives

De toernooischema’s staan nu op de site. Kijk goed naar deze  toernooischema’s. Zijn er toch nog enkele opmerkingen laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten.

Ook via het toernooischema is het nu (nog niet) mogelijk om het wedstrijdprogramma van die dag als pdf uit te printen door op de link te klikken. Er staan nu ook links in de toernooischema’s voor een routebeschrijving naar de sporthal. Klik op de desbetreffende sporthal.

Kijk ook regelmatig naar de mededelingen er kunnen aanpassingen zijn in aanvangstijd, datum en sporthal.

Haanderik.nl voor aanvulling van Uw postzegelverzameling en gebruikte CD, DVD en BluRay
sponsor van recreatievolleybal.nl
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.