BBVF Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie

Print Friendly, PDF & Email
BBVF Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie
logo Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie
klik hier voor de website van BBVF

BBVF Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie is op 16 december 1964 opgericht, met als doel een recreatieve volleybalcompetitie te organiseren voor bedrijfsteams uit de regio ‘s-Hertogenbosch. Inmiddels spelen in de BBVF competitie niet alleen bedrijfsteams, maar ook recreatieve volleyballers en volleybalsters van verenigingen uit de regio. De competitie is dan ook toegankelijk voor alle teams die op een gezellige en toch fanatieke manier willen volleyballen in competitieverband.

Alle wedstrijden binnen de BBVF-competitie worden op maandagavond gespeeld, in de sporthal van sportcentrum Sportiom in ‘s-Hertogenbosch. Elke competitie-avond wordt in 2 speelrondes (20.00u en ca. 21.30u) op 4 velden het competitieschema afgewerkt, waarbij de wedstrijden bestaan uit 3 te spelen sets, waarvoor voor elke gewonnen set een wedstrijdpunt kan worden verdiend. De sets worden gespeeld tot 25 punten met het Rally Point Systeem, waarbij de winnaar de set met een minimum van 2 punten verschil moet winnen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt aan het begin van de competitie een klasse-indeling gemaakt. Het seizoen start normaliter half september en loopt (meestal) door tot de week voor de meivakantie, waarbij in schoolvakanties en op feestdagen geen competitie-wedstrijden worden ingepland. Het streven is om alle teams 15-20 wedstrijden per seizoen te laten spelen. Alle ingeschreven teams worden geacht ook een aantal fluitbeurten te vervullen. Dit zijn nagenoeg altijd wedstrijden uit de eigen klasse, direct voor of na de eigen wedstrijd. Daarnaast wordt elk team ingedeeld om één avond waarop zelf niet wordt gespeeld, wedstrijdleidingstaken te vervullen. Op deze manier worden de taken binnen de BBVF zoveel mogelijk gespreid over de teams, zodat de belasting voor de bestuursleden binnen de perken gehouden kan worden.

Het inschrijfgeld voor de teams wordt jaarlijks vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering, die begin oktober wordt gehouden. Het inschrijfgeld voor seizoen 2021/2022 bedroeg €245,- per ingeschreven team (incl. zaalhuur).

Aanmelden voor seizoen 2022/2023 kan vanaf 1 april 2022 via het inschrijfformulier op www.bbvf.nl/inschrijven. Voor verdere informatie en vragen kan contact op worden genomen met het BBVF-bestuur via .

Voor wedstrijdprogramma, mededelingen, uitslagen en standen ga naar de website van BBVF.