Recreatievolleybal regio Zuid

Print Friendly, PDF & Email
Recreatievolleybal regio Zuid recreanten competities en toernooien NeVoBo
Recreatievolleybal regio Zuid

Recreatievolleybal regio Zuid organiseert naast de reguliere competitie ook recreantencompetities in de regio Zuid. Voor iedereen die om uiteenlopende redenen niet meer in de reguliere volleybalcompetitie kan/wil spelen, zijn de recreantencompetities een goed alternatief.

Regio Recreanten Kampioenschap
Nevobo regio Zuid organiseert aan het eind van het competitieseizoen het Regio Recreanten Kampioenschap. Hier worden de kampioenen van de hoogste klasse van alle recreantencompetities in regio Zuid voor uitgenodigd. Er wordt gespeeld in de categorieën Heren, Dames en Mix. De beste 4 teams uit iedere categorie vertegenwoordigen regio Zuid op het Nationaal Recreanten Kampioenschap dat ieder jaar in september plaatsvindt.

Recreanten bekercompetitie
Elk seizoen wordt er in Regio Zuid een bekercompetitie georganiseerd voor alle recreantenteams die zich hiervoor inschrijven. Inschrijven kan op het inschrijfformulier voor de bekercompetitie regio Zuid (verstuurd op 19 juni 2015). Kijk voor meer informatie rechts bij ‘Nevobo recreantenbeker Zuid’.

Hier vinden jullie informatie waar de Nevobo regio Zuid Recreatievolleybal aanbieden.

Meer informatie?
Op zoek naar meer informatie over één van de recreantencompetities?
Als vereniging een team inschrijven of als speler/speelster op zoek naar een leuk volleybalteam?

Neem dan contact op met het regiokantoor.  Zij brengen je in contact met de competitieleider of contactpersoon van een vereniging.

Domeinnaam recreatievolleybal.nl is te koop. Heeft U interesse neem contact met mij op via info@haanderik.nl

Haanderik.nl voor aanvulling van Uw postzegelverzameling en gebruikte CD, DVD en BluRay
sponsor van recreatievolleybal.nl