Oproep Recreanten Vives IJsselstein

Print Friendly, PDF & Email
Oproep Recreanten Vives IJsselstein versterking gezocht!

De recreanten van Vives IJsselstein zijn op zoek naar gezellige, fanatieke teamgenoten. De recreatie traint op maandag- of woensdagavond in sporthal IJsselhal, Oranje Nassaulaan 50 te IJsselstein.

 

Er zijn heren, dames en mix teams op verschillende niveaus.
Heb je volleybalervaring dan kun je in overleg gelijk in een team instromen, wil je starten dan is er een instroomteam waar je na verloop van tijd door kunt stromen naar één van de recreatieteams.
De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Je bent welkom om alleen mee te trainen, maar je kunt ook meedoen aan de recreantencompetitie.
Deze competitie houdt in dat je 6 zaterdagen in het jaar (ochtend of middag) wedstrijden hebt in een toernooivorm. Dit biedt absoluut voordelen en veel mogelijkheden wanneer je nogal gesteld bent op je vrije zaterdag. Zo kun je naast volleybal ook andere dingen blijven doen (andere sport, hobby, gezin, werk etc).
Je mag 4 keer gratis meetrainen voor je een besluit neemt.
Interesse? Mail voor vrijblijvende informatie: recreatie@vives-volleybal.nl of kom gewoon eens kijken op maandagavond heren (21:30-23:00) of woensdagavond instroom, dames en mix laag (19:30-21:00) of mix hoog (21:00-22:30). Kijk ook eens op de website van Vives.

Voor meer informatie via het contactformulier