Volleybalvereniging R.V.N. zoekt trainer.

Print Friendly, PDF & Email

RVN Nieuwegein Recreatie Volleybal Nieuwegein

RVN is op zoek… 

Voor onze damesafdeling van RVN (Recreatie Volleybal Nieuwegein) zoeken wij nog een volleybaltrain(st)er.
Wat verwacht RVN van een (basis)trainer? Als “basis” trainer zijn er geen specifieke vaardigheden vereist. Wat wenselijk is:
 Je bent enthousiast en vindt het leuk om dit op andere spelers over te dragen.
 Je bent beschikbaar voor de trainingstijden (19:30 – 21:00 uur op woensdag ‘t Veerhuis in Nieuwegein-Zuid) zodat er zo min mogelijk uitval van trainingen ontstaat. Onze damesteams doen mee in de recreanten toernooien competitie van de NEVOBO, zie RecreatieVolleybal.nl. Dames 1 is recentelijk gepromoveerd naar de A-poule en Dames 2 helaas net gedegradeerd naar de D-poule, er zit dus niveauverschil en ook leeftijdsverschil tussen de damesteams, wie pakt deze uitdaging aan om hiermee om te gaan? Uitbreiding van de damesteams zou ook welkom zijn.
We vragen geen specifieke kennis of ervaring. Wel zouden we het erg waarderen als je zelf de basisvaardigheden onder de knie hebt, zodat je dit goed over kunt brengen.
RVN-Nieuwegein (www.rvn-nieuwegein.nl/RVN/over-rvn/) is uniek en kenmerkt zich door haar familiaire sfeer. Door de goede balans tussen plezier en prestatie weet RVN-Nieuwegein zich te onderscheiden van de grotere clubs in de regio. De tegenprestatie die je ontvangt is natuurlijk een club enthousiaste spelers, die punten gaan scoren en trots zijn op wat ze bereikt hebben! Behalve leren en verbeteren is ook gezelligheid bij onze vereniging erg belangrijk.
Als hoofdtrainer staat er ook een (kleine) financiële (vrijwilligers) vergoeding tegenover. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van vaardigheden, ervaring van de trainer.
Lijkt het jou leuk om trainer te worden bij RVN-Nieuwegein? Ken je iemand in je omgeving die graag trainer wil worden? Wil je samen met iemand anders graag de trainingen verzorgen? Of is er een trainer bij een andere sportclub die misschien ook wel volleybaltrainer wil worden? Geef het dan door! We komen graag in contact! Mail naar info@rvn-nieuwegein.nl