VV Boni SuperSchrikkelSaterday

Print Friendly, PDF & Email

Beste sportvrienden,

Hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan ons recreanten mixtoernooi, welke zal plaatsvinden tijdens de lustrum- en tevens verenigingsdag van VV Boni op ‘SuperSchrikkelSaturday’ zaterdag 29 februari 2020.

Het toernooi zal plaatsvinden in sporthal Nieuw Welgelegen (Grebbeberglaan 3, 3527 VX Utrecht) van 13:30 uur to 17:00 uur. Alle teams worden ingedeeld om te fluiten en te tellen. Bij elke wedstrijd dienen minimaal drie dames in het veld te staan.

De kosten bedragen 20 euro per team, dit is inclusief zeven drankjes en een bittergarnituur bij borrel/prijsuitreiking aansluitend aan het toernooi in de sportkantine van 17:00 tot 18:00 uur.

Bij inschrijving proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het niveau van het team, dit dient het team zelf in te schatten (‘hoog’ of A/B poule, ‘middel’ of C poule, ‘laag’ of D poule).

Opgeven kan via de link in de nieuwsberichten op de website http://www.vvboni.nl of direct via het formulier: https://forms.gle/c4idJ2kaavSkSrU67

De volgorde van binnenkomst is bepalend in geval van overinschrijving, er kunnen maximaal 20 teams deelnemen. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt het team een bevestiging van deelname.

Bij vragen kan een e-mail worden gestuurd naar recreanten@vvboni.nl.

Hopelijk tot 29 februari 2020!

Met sportieve groet,

De recreantencommissie van VV Boni Utrecht

(Arthur Adams, Michiel Kranendonk, Mirna Bos, Julia Stoop, Astrid Stallmeijer)